Acest site a fost realizat în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Sectorial "Mediu".
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
 
Lacul Stânca Costești
 
Evenimente
Planul de management
 

Principalul obiectiv al proiectului derulat de Asociatia Otus a fost realizarea Planului de management al ariei protejate.
Planul de management prezintă scopul sitului protejat și activitățile necesare pentru realizarea acestui scop, pentru realizarea unui management eficient și productiv, adecvat al ariei protejate. Astfel planul de management este un instrument practic in coordonarea managementului. Furnizează informațiile de bază și descrierea ariei protejate, demonstrează că managementul este efectiv și eficient, evidențiază zonele legislative ce necesită îmbunătățiri, furnizează îndrumare pentru dezvoltare fizică și pentru nevoile mai largi de planificare, promovează recunoașterea unui set de valori a biodiversității/ariei protejate locale, definește cui i se adresează activitatea de planificare și management.
Prin acest link puteți să accesați PLANUL DE MANAGEMENT.Înapoi
 
 
 
 
 
Despre proiect  |   Descriere  |   Hartă  |   Valori naturale  |   Specii protejate  |   Evenimente  |   Contact

Copyright © ASOCIATIA OTUS. Creat de REKLAMPARK in 2012.